Versi 16

KEMPEN BELI 1 WAKAF LAGI 1

Sempena bulan RAMADAN ini, BLINK menawarkan satu kempen yang memberikan keuntungan DUNIA dan AKHIRAT. Setiap buku telah dikurangkan dari RM12 kepada RM10. Bagi setiap pembelian buku, BLINK akan wakafkan jumlah buku yang sama untuk anak-anak yatim atau asnaf.

Belum kenal BLINK? BLINK adalah syarikat penerbit buku NO 1 Malaysia untuk kategori buku remaja. Ain Maisarah adalah penulis kami, iaitu penulis No 1 Malaysia untuk buku remaja.

TESTIMONI

Buku-buku BLINK sangat disukai remaja Malaysia. Sesuai untuk umur 7 hingga 17 tahun. Ibubapa dan guru mempercayai buku-buku terbitan BLINK.

Pening kepala memilih buku? Pilihlah dari 8 SET yang kami sediakan. Setiap SET pada harga promosi RM50 ya. Silakan.. Jika mahu lebih pilhan, scroll ke bawah.

TAWARAN HEBAT BULAN INI

Berapa harga? Berapa mukasurat? Tebal atau nipis? Besar atau kecil? Buku kami telah dicetak dengan saiz dan harga yang standard.

SPESIFIKASI BUKU

spesifikasi_mobile_01
spesifikasi_mobile_02
spesifikasi_mobile_03

PELUANG MENANGI HADIAH SETIAP MINGGU. Ada hadiah emas, telefon, buku, dan pelbagai hadiah setiap minggu untuk pelanggan yang pernah membeli dari kami. Semua pengumuman hadiah dibuat dalam channel TELEGRAM

Pilihlah! Pilihlah! Ada lebih 100 judul dalam katalog ini. Hanya perlu tulis kod buku yang disukai dan berikan kepada ejen jualan untuk proses tempahan.

NOVEL REMAJA

 • N012
  RM12.00

  CIK STUDY LAST MINUTE

  Siapa ada tabiat buruk belajar saat akhir? Kelam-kabut hafal nota? Jom berkenalan dengan Sari Yani yang tidak pandai mengatur masa. Hadam tip-tip membuat jadual secara sistematik. Pasti terhibur dengan novel yang sarat panduan belajar!

  RM12.00
 • N013
  RM12.00

  KAKI TIDUR SKOR A

  Sarah sering tertidur di dalam kelas. Mampukah dilawan rasa mengantuk ketika belajar? Buku bertemakan persahabatan ini berkongsi tip fokus ketika belajar. Biar apa yang disampaikan guru masuk melekat bagai gam UHU dalam minda.

  RM12.00
 • N014
  RM12.00

  KELAS NAKAL MAHU LULUS

  Sukar fokus? Tidak faham dan mudah bosan? Ingin meningkatkan prestasi akademik? Apakah boleh mencapai kejayaan? Baca novel ini untuk mempelajari strategi belajar secara berkumpulan, ia cara yang amat berkesan!

  RM12.00
 • N015
  RM12.00

  CIK PENAKUT MASUK ASRAMA

  Sakura tanpa rela didaftarkan ke sekolah berasrama. Dirinya terperangkap dengan suasana baru, warden garang dan kakak senior psiko. Namun ia mengajarnya erti berdikari, asas hidup yang amat penting pada masa kini.

  RM12.00
 • N016
  RM12.00

  DAHSYATNYA UPSR 1

  Sudah bersedia untuk menghadapi UPSR? Tidak tahu bagaimana untuk merancang? Nah! Novel yang sangat lucu tetapi terselit panduan buat bakal calon UPSR. Berbaloi membacanya…. dalam kelakar berdekah-dekah, terselit 1001 tip belajar berguna.

  RM12.00
 • N017
  RM12.00

  DAHSYATNYA UPSR 2

  Apa? UPSR kurang dari sebulan tapi belum bersedia? Jangan bimbang. Baca kisah Daniel yang membuat pecutan terakhir. Bangkit dari kegagalan, semangatnya terbit apabila teringatkan pengorbanan serta pengharapan ibu tersayang.

  RM12.00
 • N018
  RM12.00

  KISAH HIDUP ABU BAKAR

  Abu Bakar, sahabat dan mentua nabi yang sentiasa bersama-sama ketika Islam baru bermula. Tatkala Hijrah, beliau sanggup menahan sakit dipatuk ular demi memastikan tidur Rasulullah S.A.W tidak terjaga.

  RM12.00
 • N019
  RM12.00

  KISAH HIDUP UMAR AL-KHATTAB

  Umar ketika zaman jahil menawarkan diri untuk membunuh Muhammad. Tetapi setelah memeluk Islam, beliau menjadi benteng utama mempertahankan nabi dan sanggup menggadai nyawa pada setiap kali Islam dicerca musuh kafirin.

  RM12.00
 • N020
  RM12.00

  KISAH HIDUP UTHMAN BIN AFFAN

  Uthman, dijanjikan syurga namun diuji 1001 fitnah dahsyat dunia. Dia menjadi khalifah ketiga yang terlalu pemurah memberi kepada rakyat. Namun tetap dibunuh kerana kerakusan rampasan kuasa manusia-manusia jahat!

  RM12.00
 • N021
  RM12.00

  KISAH HIDUP ALI BIN ABU TALIB

  Ali merupakan kanak-kanak pertama yang memeluk Islam mengikut Rasulullah. Diangkat sebagai khalifah ke-empat… zamannya bergolak dengan  peperangan. Matinya syahid lagi menyedihkan.

  RM12.00
 • N022
  RM12.00

  DIARI AHLI SYURGA

  Ini diari pesakit yang akan mati dalam 40 hari. Beliau membeli kain kapan, menempah liang lahad sendiri. Menyelesaikan semua keperluan bagi memastikan matinya diredai. Sarat hadis sahih dan ayat Al-Quran tentang syurga yang didamba semua insan.

  RM12.00
 • N023
  RM12.00

  DIARI AHLI NERAKA

  Diari pendosa, penyesalan sudah terlewat baginya. Digambarkan betapa seksanya azab neraka,  menurut hadis sahih dan Al-Quran. Apakah minuman dan makanan ahli neraka? Bagaimana suasananya? Kisah ini pasti menggetarkan dada.

  RM12.00
 • N024
  RM12.00

  AKU MAHU SEOUL MATE

  Sekolah hadiahkan tiket penerbangan ke Korea? Seronoknya! Tetapi terpaksa pergi bersama dengan si musuh tradisi? Alahai… seksanya! Ketahui kisah travelog paling mencuit hati, sarat informasi dunia KPOP yang berwarna-warni.

  RM12.00
 • N025
  RM12.00

  AKU MAHU JADI SEOULVIVOR

  Mahukan percutian ke Korea sebagai hadiah hari jadi? Bagaimana kalau ia bertukar menjadi pengalaman ngeri? Kisah yang kelakar dan mendebarkan. Pembaca juga dapat mempelajari tip-tip survival di luar negara jika ditimpa tragedi.

  RM12.00
 • N026
  RM12.00

  AKU MAHU SEOUL SISTER

  Dua sahabat dapat ke Korea kerana cemerlang dalam SPM. Memang seronok pergi ke luar negara bersama kawan sejati. Namun bagaimana kalau ia hanya satu muslihat? Baca buku ini, pasti mahu jadi #bestfriendstilljannah.

  RM12.00
 • N027
  RM12.00

  KUCING PALING COMEL

  Mahukan kisah kucing paling comel seluruh dunia? Malah ada tip menjaga si manja dengan mudah. Novel ini mempunyai 5 kisah kucing-kucing paling comel yang mencuit hati. Baca buku ini sambil membelai kucing kesayangan ya!

  RM12.00
 • N028
  RM12.00

  KUCING PALING DIVA

  Apakah yang terjadi jika kucing menjadi pewaris harta jutaan ringgit? Apabila kucing lebih kaya daripada manusia… siapa pula yang menjadi tuan? Kisah mencuit hati ini sarat pengajaran tentang keikhlasan manusia menjaga haiwan amanah Tuhan.

  RM12.00
 • N029
  RM12.00

  KUCING PALING SERAM

  Kucing hitam bawa bala? Kucing hitam ada hantu ikut bersama? Hindari kepercayaan ini dengan membaca 5 kisah yang penuh misteri tetapi terselit pengajaran. Sesungguhnya kucing adalah makhluk Tuhan, jangan percaya tahyul yang bukan-bukan!

  RM12.00

Sudah jumpa yang disukai? Ajaklah anak ikut sama memilih buku ini. Mesti dia suka dan teruja. Anak-anak akan menghargainya.

NOVEL REMAJA

 • N032
  RM12.00

  BILIK ATAS LAWAN BILIK BAWAH

  Inilah kisah hidup di asrama. Dua pelajar baru… memiliki percanggahan personaliti yang mencetuskan pergaduhan. Sampai baling air kotor pada ampaian! Akhirnya lawan atau berdamai? Wajib baca kisah ini supaya tidak bergaduh dengan kawan sendiri.

  RM12.00
 • N033
  RM12.00

  GADIS NOVEL LAWAN BUDAK KOMIK

  Perempuan suka baca novel dan memandang negatif pada komik. Lelaki minat komik dan memperkecilkan novel. Komik atau novel? Atau minat keduanya? Itu bukanlah masalah! Buku ini sesuai untuk pelajar yang memang minat membaca.

  RM12.00
 • N034
  RM12.00

  CIK AKADEMIK LAWAN SAMSENG MERENG

  Kekuatan bukannya pada tumbukan. Kekuatan sebenar adalah membantu kawan yang berperangai macam syaitan menjadi lelaki yang cemerlang dalam peperiksaan. Ketahui tip belajar si bijaksana dalam mengubah pemikiran si samseng mereng.

  RM12.00
 • N035
  RM12.00

  CIK AKADEMIK LAWAN SAMSENG INSAF

  Samseng pun mampu ikuti tip belajar yang pasti menjadi. Apa rahsianya? Kisah si nakal berubah menjadi makin genius dan lebih baik! Buku ini memberi harapan, bahawa semua orang boleh berjaya dalam pelajaran jika ada usaha keras!

  RM12.00
 • N036
  RM12.00

  OMG! GILA BUKU

  Melekat dengan buku hingga tidak bertegur sapa sesama keluarga? Membaca sehingga kerja sekolah pun terlupa? Aduh, bagaimana mahu menjadi pencinta buku yang bijaksana dan seimbang? OMG Gila Buku ada jawapannya!

  RM12.00
 • N037
  RM12.00

  OMG! A+

  Bukan sekadar A biasa, tetapi mesti A+ sahaja! Gred lain tiada tandingan. Malah sungguh memalukan! Inginkan tips mendapatkan A+ dalam semua subjek peperiksaan? Inilah bukunya. Dapatkan segera!

  RM12.00
 • N038
  RM12.00

  OMG! GILA MEOW

  Meow! Comel dan gebunya kucing itu!  Eh, jangan terburu-buru bawa pulang si bulu itu! Pencinta kucing mestilah berilmu. Baca kisah ini untuk menimba kemahiran menjaga si haiwan manja.  Menjaga kucing pun ada seninya.

  RM12.00
 • N040
  RM12.00

  BIJAK BICARA PERKENALAN PERTAMA

  Kisah di pentas bijak bicara. Novel ini sarat tip komunikasi, membantu agar lebih yakin diri. Turut menceritakan perjuangan seorang anak yatim yang mahu mengubah nasib.

  RM12.00
 • N041
  RM12.00

  BIJAK BICARA PERANG MULUT

  Seorang pendebat hebat dan petah berbicara. Seorang pemikir genius tetapi berat mulut dan tiada keyakinan bercakap. Bertembung di dalam pertandingan debat… buku ini mengajar pembaca tip-tip supaya berkeyakinan dalam berbicara.

  RM12.00
 • N047
  RM12.00

  BENCI AYAH KE NERAKA

  Ini kisah-kisah teladan dan pengajaran si bapa kepada anaknya. Diselitkan dengan nasihat-nasihat Luqman Al Hakim, setiap cerita digarap untuk anak-anak menjadi soleh solehah, menjadi pelindung api neraka buat ibu dan ayah!

  RM12.00
 • N048
  RM12.00

  MUNCULNYA DAJAL AL-MASIH

  Jikalau Dajal muncul, adakah kita sudah bersedia? Apakah tanda-tandanya menurut hadis sahih dan ayat Al-Quran? Ikuti novel keagamaan penuh debaran… tentang apa yang akan berlaku pada akhir zaman. Serius menginsafkan!

  RM12.00
 • N049
  RM12.00

  KELUARNYA YAKJUJ MAKJUJ

  Inilah kisah manusia pemakan manusia, bersandarkan hadis dan ayat al-Quran. Ketahui info mengejutkan tentang misteri Yakjuj Makjuj. Boleh beranak seramai 1,000 anak, terperangkap antara dua gunung.. menanti akhir zaman!

  RM12.00
 • N050
  RM12.00

  USTAZAH SENTAP #PERANGDAKWAH

  Pelajar madrasah, pindah  ke bandar yang serba moden. Terasa diri terpalit dosa, Bahiyah nekad membetulkan segalanya. Nasihat dihulur tanpa tapisan, sindirannya menyentap perasaan. Ikuti kisah remaja yang cuba berdakwah pada kawan-kawan urban bandar! 

  RM12.00
 • N051
  RM12.00

  USTAZAH SENTAP #MISISOLEHAH

  Kehidupan si Ustazah Sentap semakin seronok, mendapat sokongan untuk meneruskan agenda dakwahnya. Namun Islam itu indah… sikapnya yang menegur tidak berhikmah akhirnya memakan diri sendiri. Siri agama sarat hukum-hakam, tetapi amat seronok dibaca.

  RM12.00
 • N052
  RM12.00

  USTAZAH SENTAP #CINTATILLJANNAH

  Ustazah Sentap jatuh cinta (monyet)! Entah kenapa, tiba-tiba sahaja dia mahu rasa disayangi! Ya, dia kini mahu mencari bakal imam. Wujudkah istilah couple Islamik? Mampukah Bahiyah bercinta hingga ke syurga? Atau itu hanya nafsu semata?

  RM12.00
 • N059
  RM12.00

  AKU MAHU POPULAR

  Strategi demi strategi, dua remaja skema mahu diminati seantero sekolah. Namun mereka akhirnya sedar, populariti bukanlah kekal selamanya. Adab sopan dan kepandaian akademiklah yang akan diingati sampai bila-bila.

  RM12.00
 • N061
  RM12.00

  BAYANGAN MATA HANTU

  Apa terjadi sekiranya boleh melihat alam ghaib? Ketahui akibat menurut nafsu dan membelakangkan Tuhan. Buku ini membawa pengajaran berguna – tiada hantu di dunia. Hanya jin dan syaitanlah penyesat manusia.

  RM12.00

Buku BLINK ditulis dengan menggunakan Bahasa Melayu Kamus Dewan. Jadi ramai ibubapa terkejut anaknya dapat menulis karangan dengan baik setelah membaca buku BLINK.

NOVEL REMAJA

 • N063
  RM12.00

  5 KISAH KEJI JENAYAH SIBER

  Jika anak asyik di hadapan komputer,  pantaulah. Jika ada rakan Internet,  ambil tahulah. Zaman teknologi tanpa sempadan… orang jahat pun berleluasa tanpa amaran! Ini kisah mengingatkan, teknologi itu baik tetapi perlu kawalan.

  RM12.00
 • N064
  RM12.00

  MISS SORAK LAWAN BUDAK KAWAD

  Prejudis masyarakat, budak sorak itu tergedik-gedik.  Budak kawad itu hebat dan berdisiplin. Padahal keduanya adalah aktiviti riadah bermanfaat. Ini kisah pertembungan dua prejudis yang membawa kepada konflik persahabatan remaja.

  RM12.00
 • N065
  RM12.00

  CINTA IBU KE SYURGA

  5 kisah meruntun hati. Ibu pengangkut sampah, dipandang hina anak sendiri.  Ibu bisu, dibenci kerana tidak mampu berkomunikasi. Membawa peringatan – bahawa Tuhan meletak status ibu pada taraf tertinggi iaitu tiket ke syurgawi.

  RM12.00
 • N066
  RM12.00

  AKIBAT GILA VIRAL

  Remaja kini – viral dikejar, maruah tercalar. Teringin dikenali, dosa pahala tidak dipeduli. Novel ini padat menggariskan batas-batas penggunaan media sosial. Moga jadi peringatan!

  RM12.00
 • N067
  RM12.00

  CIKGU MURNI

  Novel tema kerjaya,  memfokus kepada watak Cikgu Murni. Mendekati pelajar bermasalah bukanlah mudah. Guru ini bukan mengajar akademik semata, dia berjuang meningkatkan nilai murni dalam diri anak-anak muridnya.

  RM12.00
 • N068
  RM12.00

  LESAP SEJUTA

  Anak cemerlang mesti pilih kareer doktor. Jurusan lain dipandang rendah, diperlekeh kononnya mudah. Itulah cabaran remaja yang bercita-cita menggantikan Gabenor Bank Negara. Malah terpalit skandal hilang RM1juta!  Ini novel kerjaya berinformasi, penuh inspirasi.

  RM12.00
 • N069
  RM12.00

  DOA BUAT ANAK SOLEH

  Anak-anak soleh adalah tiket ke syurga buat ibu bapa. Jika tersalah didik,  maka binasalah aset… jadi liabiliti pula. Inilah 5 kisah berbeza. Anak jadi derhaka…  mungkin ada silap orang tua. Pada akhirnya…  cara hidup Islam mesti dipupuk sejak dari awal usia.

  RM12.00
 • N070
  RM12.00

  DOA BUAT ANAK SOLEHAH

  Jaga 100 ekor lembu,  lebih senang dari menjaga SEORANG anak perempuan! Begitulah perumpamaan mengatakan. Namun Al-Quran ada penyelesaian.  Inilah 5 kisah tentang hubungan anak dan ibu bapa yang boleh dijadikan teladan.

  RM12.00
 • N077
  RM12.00

  LOLONGAN TANDAS SEKOLAH

  Ini bukanlah kisah seram semata-mata… tetapi ia lebih memfokus kepada masalah remaja yang sangat meruncing masa kini iaitu isu pembulian. Berlaku kepada pengawas sekolah bernama Airil Zafril, pasti novel ini membawa pelbagai rasa… seram, sayu dan insaf.

  RM12.00
 • N079
  RM12.00

  AKU MAHU BERGAYA

  Menukil kisah kemahuan remaja. Teringin bergaya walhal bukan berkemampuan. Menyorot peribadi Linda, anak penjual nasi lemak yang menyembunyikan identitinya. Ada adegan lucu, sedih dan pahit.. terlalu banyak pengajaran di dalamnya.

  RM12.00
 • N085
  RM12.00

  HANTU MAHU POPULAR

  Dalam banyak-banyak hantu seperti pontianak, toyol, jerangkung dan pocong… hantu mana paling popular? Ini kisah komedi seram yang menceritakan sisi realiti kehidupan hantu di malam hari. Hantu pun bersekolah… jangan tidak tahu. Sarat lawak jenaka!

  RM12.00
 • N086
  RM12.00

  HANTU MAHU KE NEW YORK

  Hantu pun mahu ke luar negara. Asyik-asyik duduk Malaysia, bosan juga. Ikutilah kisah sekumpulan geng hantu Malaysia yang melancong ke New York. Jika pontianak berjumpa drakula… siapa lebih menyeramkan? Bacalah… baru tahu jawapan.

  RM12.00
 • N087
  RM12.00

  HANTU MAHU SAIZ S

  Kisah hantu-hantu yang mengalami masalah obesiti. Toyol sudah boroi perutnya. Pontianak terlebih berat sehingga tidak boleh terbang. Hanya jerangkung kekal bertulang. Maka bermulalah projek diet hantu-hantu semua. Mampukah mereka kurus seperti sedia kala?

  RM12.00
 • N088
  RM12.00

  AKU MAHU BANYAK LIKE

  Cuba bayangkan ada alat khas yang boleh menambah ‘LIKE’. Itulah dialami seorang remaja yang memiliki cermin mata khas -buatkan orang menyukainya. Kelakar kisah ini, ada tip bagaimana mahu disukai ramai.

  RM12.00

Buku BLINK ditulis dengan menggunakan Bahasa Melayu Kamus Dewan. Jadi ramai ibubapa terkejut anaknya dapat menulis karangan dengan baik setelah membaca buku BLINK.

NOVEL REMAJA

 • N091
  RM12.00

  AKU MAHU CK

  Cari keberanian – itulah maksud CK. Keberanian amat penting ketika usia remaja. Keberanian ketika berkawan, keberanian ke hadapan. Mesti dipupuk jika mahu berjaya.

  RM12.00
 • N094
  RM12.00

  AKU MAHU JADI SELFIESTAR

  Selfie gaya terkini. Semakin unik posisi, semakin digemari. Semakin bahaya, semakin dipandang tinggi. Namun berbaloikah tergadai keselamatan diri…  demi undian netizen?

  RM12.00
 • N097
  RM12.00

  AKU MAHU SUPER BODYGUARD

  Gadis pemilik tali pinggang hitam taekwondo. Anak VVIP kaya gedik. Bila bertemu… meletop!  Wajib baca… pengajarannya berguna. Turut mengenengahkan isu ragut dan buli yang menjadi permasalahan remaja kini.

  RM12.00
 • N108
  RM12.00

  HERO VS PENGEMIS GEDIK

  Super 3G kembali… dibantu Gadis Bintang, gagah laksana Badang. Musuh, si pengemis gedik yang mempunyai senjata minyak wangi bahaya. Inilah kisah lawak, ditulis dalam bahasa melayu penuh yang terjaga.

  RM12.00

Buku BLINK ditulis dengan menggunakan Bahasa Melayu Kamus Dewan. Jadi ramai ibubapa terkejut anaknya dapat menulis karangan dengan baik setelah membaca buku BLINK.

NOVEL REMAJA

 • N111
  RM12.00

  GOSIP SRI BANGSAR: NASYID VS KOIR

  Nasyid bersifat keagamaan. Koir lebih glamor. Apa jadi jika ketua nyanyian hilang suara, lalu nasyid dan koir perlu bergabung tiba-tiba? Ya… tentulah perang besar jadinya! Ini kisah persahabatan remaja, berbaloi dibaca!

  RM12.00
 • N113
  RM12.00

  GOSIP SRI BANGSAR: TRAGEDI ROMBONGAN BERARAH

  Novel yang wajib dimiliki. Kisah rombongan sekolah yang diculik dan diancam dengan bom! Tiada yang dapat menyelamatkan… melainkan kerjasama yang utuh sesama rakan. Sarat nilai tanggungjawab dan pengorbanan.

  RM12.00
 • N120
  RM12.00

  GEGEGIRL LAWAN ALIEN

  Alien datang ke bumi, bukan kerana mahu mencuri koko Tok Abah… tetapi kerana sukakan karipap! Ini betul-betul novel yang kelakar, ia bacaan ringan… namun tetap menjaga bahasa, pasti menambah ilmu kosa kata.

  RM12.00
 • N121
  RM12.00

  POCONG ASRAMA LAWAN BANDUAN PENJARA

  Tinggal di asrama… sudah menakutkan. Boleh bayangkan jika perlu tinggal di asrama sendirian? Tambah bahaya apabila asrama itu diserang dan mesti dipertahankan. Mendebarkan dada, novel ini memang thriller!

  RM12.00
 • N124
  RM12.00

  OMG! RATU GOSIP

  Ritah Ridaini, si murai tercabut ekor. Tidak gosip sehari… badan seram sejuk. Tambah sensasi bila si penggosip bertemu diari misteri. Beringatlah semua… jika tahu kisah sensasi, diamkan… jangan viralkan ya?

  RM12.00

Buku BLINK ditulis dengan menggunakan Bahasa Melayu Kamus Dewan. Jadi ramai ibubapa terkejut anaknya dapat menulis karangan dengan baik setelah membaca buku BLINK.

NOVEL REMAJA

 • N130
  RM12.00

  HANTU KUTIP HUTANG

  Siapa berhutang siaplah, pasti diganggu hantu! Paling utama… novel ini mengingatkan pembaca supaya menjaga amanah. Duit manusia, walau sesen pun wajib dipulangkan sebelum nyawa berpisah dari badan.

  RM12.00
 • N131
  RM12.00

  KOMPUTER BERHANTU

  Berkenalan di alam siber memang mengujakan. Siapa sangka… kenalan itu bukan manusia, tetapi hantu syaitan. Novel ini sarat tip, guna komputer dengan berhemah… bukan keterlaluan sehingga hilang waras.

  RM12.00
 • N133
  RM12.00

  PUAKA TANDAS BERHANTU

  Amira teruk dibuli, terjerat dengan bisikan syaitan memintanya memuja tandas berhantu. Satu sekolah terpalit, diserang histeria bertalu-talu! Ingatlah… mana mungkin meminta selain kepada Tuhan, itu pengajaran!

  RM12.00
 • N134
  RM12.00

  MISS MANJA PERFECT A

  Seorang anak VIP menerima wasiat. Mesti lulus PERFECT A jika mahu mewarisi harta berjuta. Lulus dalam akademik,  akhlak,  aurat dan amal jariah. Buku yang menyedarkan remaja.. dunia itu penting, akhirat jangan dilupakan.

  RM12.00
 • N135
  RM12.00

  SIS SOLEHAH PERFECT A

  Pertembungan dua wakil pelajar,  seorang liberal dan berkaliber.  Seorang bersikap Islamik dan lebih mementingkan dosa pahala. Jika perlu undi,  mana satu calon PERFECT A? Kisah sarat pengajaran berunsur keislaman.

  RM12.00
 • N140
  RM12.00

  BTS ENGLISH

  RM12.00
 • N141
  RM12.00

  BTS SEJARAH

  RM12.00

Ada anak 4 tahun hingga 7 tahun? Ini buku yang sesuai buat mereka. Buku ini sangat laris, lukisannya comel. Terbukti disukai kanak-kanak.

BUKU KANAK-KANAK

 • KK06
  RM7.00

  Buat Tanpa Tangguh

  RM7.00
 • KK07
  RM7.00

  Hari Tanpa Gajet

  RM7.00
 • KK08
  RM7.00

  Rumah Tanpa Mama

  RM7.00
 • KK09
  RM7.00

  Sekolah Tanpa Guru

  RM7.00
 • KK10
  RM7.00

  Tidur Tanpa Teman

  RM7.00
 • L13
  RM10.00

  AURA BOY

  RM10.00
 • L14
  RM10.00

  GOODBYE AVENGERS, HELLO BUMBLEBEE

  RM10.00
 • L15
  RM10.00

  HERO EKSPRESS

  RM10.00
 • L29
  RM10.00

  BESTNYA DOA

  RM10.00
 • L30
  RM10.00

  BESTNYA SOLAT

  RM10.00
 • L97
  RM10.00

  BESTNYA PUASA

  RM10.00
 • S28
  RM30.00

  KOMBO FATEH

  RM30.00
 • L83
  RM7.00

  MY LITTLE WORLD - FUN WITH CLAY

  RM7.00
 • L84
  RM7.00

  RHYTHM SERIES: BABY BUTTERFLY THAT DANCES

  RM7.00
 • L85
  RM7.00

  RHYTHM SERIES: BABY ELEPHANT THAT WANTS TO FLY

  RM7.00
 • L86
  RM7.00

  RHYTHM SERIES: BLUE WHALE THAT IS TOUCHED

  RM7.00
 • L87
  RM7.00

  RHYTHM SERIES: FIREFLY THAT GETS LOST

  RM7.00
 • L88
  RM7.00

  RHYTHM SERIES: GREEN FROG THAT JUMPS

  RM7.00
 • S08
  RM35.00

  PAKEJ KUCING PALING

  RM35.00
 • S12
  RM35.00

  PAKEJ ANIMAL SHAPE BOOK (ENGLISH)

  RM35.00
 • S15
  RM35.00

  PAKEJ ANIMAL SHAPE BOOK 2 (ENGLISH)

  RM35.00
 • S39
  RM35.00

  PAKEJ SIRI TANPA

  RM35.00

Novel Umum adalah buku berbentuk motivasi bukan fiksyen. Maknanya tiada plot-plot cerita tetapi penuh tip dan ilmu bagai mencapai impian dan kejayaan.

NOVEL UMUM

 • U01
  RM12.00

  PROJEK SANG PEMIMPI

  Ini sebuah buku umum. Sesuai buat mereka yang mencari hala tuju. Apakah impian dan usaha itu selari? Apakah ada impian yang mustahil? Bagaimana cara mencapainya? Usah bermimpi di siang hari, baca buku ini biar jelas perancangan diri!

  RM12.00
 • U02
  RM12.00

  KEJAYAAN YANG TERTANGGUH

  Sukar capai kejayaan? Ada sahaja halangan? Buku ini memberitahu halangan yang mesti dihindari jika mahu menuju puncak.  Internet – rakan – masa – antara kriteria yang mesti dititikberatkan. Jom lihat… mengapa kejayaan tertangguh sebenarnya!

  RM12.00
 • U03
  RM25.00

  HADIAH BUAT SAHABAT

  RM25.00

Komik-komik kami tidak mempunyai bahasa pasar, bahasa kasar dan tiada perkataan kontot. Ceritanya tetap menarik, tetapi penuh pengajaran.

KomiKAW_logo_500
 • K01
  RM12.00

  LAWAK BASIKAL LAJAK

  Kehidupan remaja lelaki yang aktif selalunya memang minat bersukan. Berbasikal lajak itu boleh… apa yang membimbangkan adalah apabila berani-berani berlumba haram. Penuh lawak, namun amat sarat pengajaran.

  RM12.00
 • K02
  RM12.00

  LAWAK SUPERHERO 1

  Mengisahkan kehidupan sekumpulan superhero yang penuh keceriaan dan lawak jenaka. Lebih luarbiasa lagi, superhero ini bukan manusia biasa… tetapi merupakan kentang-kentang comel yang perkasa lagi adiwira.

  RM12.00
 • K03
  RM12.00

  LAWAK SUPERHERO 2

  Bila superhero dan kentang disatukan, maka terciptalah kisah lawak yang lain macam. Bersedialah, pasti ketawa terbahak-bahak. Bukan Batman tetapi BatKentang. Bukan Superman tetapi Superkentang. Menarik bukan?

  RM12.00
 • K04
  RM12.00

  LAWAK ROBOT ZOMBIE

  Komik yang penuh kisah robot dan zombi. Dari kisah tentang robot tempur gagah perkasa hinggalah meliputi cerita robot zombi yang hodoh dan kelakar. Ia bagaikan rojak yang sedap dimakan. Kombinasi tema robot dan zombi ini pasti disukai anak-anak.

  RM12.00
 • K05
  RM12.00

  LAWAK KUCING

  Ikuti gelagat sekawan kucing berbagai ragam. Ada yang berlagak bagai diva dan ada juga yang kuat makan sampai badan bulat macam labu. Sebuah komik yang pasti mencuit hati. Membuatkan pembaca pasti lebih sayang kucing ciptaan Ilahi.

  RM12.00
 • K06
  RM12.00

  LAWAK ROBOT SIBER

  Lawak Robot Siber adalah tentang sebuah kisah persahabatan yang tidak sempurna. Antara manusia pencipta dengan robot hodoh ciptaannya. Keduanya sentiasa ada untuk melengkapi kekurangan satu sama lain.

  RM12.00
 • K07
  RM12.00

  PERANG ROBOT 1

  Robot alien jahat datang menyerang! Harapan Planet Xebila kini terletak di tangan robot penakut bernama Axel dan rakan misterinya Xebilex. Komik penuh aksi… sesuai buat peminat dan pengumpul robot Gundam. Pasti menarik minat anak lelaki.

  RM12.00
 • K08
  RM12.00

  PERANG ROBOT 2

  Planet Woodeus yang hijau semakin hampir dengan kemusnahan. Siapakah yang mampu menjadi penyelamat dengan membangkitkan Kuasa Rimba? Ini kisah penuh aksi, khas buat anak-anak lelaki yang minat robot sebagai hobi.

  RM12.00
 • K09
  RM12.00

  PERANG ROBOT 3

  Menang disanjung, kalah menjadi hamba yang tersiksa! Begitulah kejamnya perlumbaan galaksi di Raceland Paradise. Pertempuran robot ini puncak segalanya. Dapatkan segera bagi menambah minat anak lelaki membaca.

  RM12.00
 • K10
  RM12.00

  SKUAD SUPER

  Komik adiwira remaja. Ditulis dengan bahasa melayu standard. Pasti menambah perbendaharaan kata. Anak-anak didedahkan dengan perkataan baru seperti atlantis iaitu lautan. Kisahnya amat menarik, mendebarkan!

  RM12.00
 • K11
  RM12.00

  WIRA BOY

  Bukan Boboiboy tetapi Wiraboy! Bukan bola kuasa, tetapi kuasa kristal. Pengembaraan dunia adiwira remaja, penuh aksi dan sesuai buat bacaan remaja lelaki. Komik dengan pengajaran, bahawa setiap kuasa datang dengan tanggungjawab besar.

  RM12.00
 • K19
  RM12.00

  LAWAK LULUS PERIKSA

  Sebut perkataan PEPERIKSAAN, semua pelajar pasti kecut perut dan kecut buah pinggang.  Berpeluh satu badan. Berdebar jangan cakaplah!  Komik ini mengumpulkan lawak-lawak berkaitan peperiksaan. Diselitkan tips belajar bagi menambah ilmu dalam dada juga.

  RM12.00
 • K27
  RM12.00

  LAWAK HERO KENTANG

  Inilah siri komik paling laris kami, kini kembali dengan edisi terkini. Paling berbaloi jika suka humor dan aksi. Tetapi tetap bahasanya terjaga rapi.

  RM12.00
 • K28
  RM12.00

  LAWAK STUDY GROUP

  Jika mencari komik seiring info akademik, inilah pilihan terbaik. Membantu remaja menambah ilmu tentang tatacara belajar berkumpulan. Santai humornya.

  RM12.00
 • K29
  RM12.00

  LAWAK BELA DIRI

  Taekwondo, judo, silat dan pelbagai aksi bela diri. Diperkenalkan dengan cara paling santai dalam komik ini. Bacalah, ketawalah, dan dapatkan ilmu bermanfaat.

  RM12.00
 • K30
  RM12.00

  LAWAK SUKAN

  Komik memfokus tentang pelbagai aktiviti menyihatkan, terselit trivia tentang bagaimana sesuatu sukan itu bermula. Kekal kelakar, jangan risau.

  RM12.00
 • K31
  RM12.00

  LAWAK TARBIAH

  Menegur biar sampai. Menegur biar santai. Itulah konsep komik tarbiah ini. Mengingatkan remaja tentang solat, Al-Quran dan hukum-hakam. Diselit jenaka, moga terkesan di hati pembaca.

  RM12.00
 • K32
  RM12.00

  LAWAK PERIBAHASA

  Peribahasa semakin dilupakan, mesti diangkat kembali martabatnya. Biar remaja tahu makna. Biar tahu indahnya bahasa. Kekal menghiburkan dalam usaha menerapkan ilmu pendidikan.

  RM12.00
 • K33
  RM12.00

  STUDY SANTAI BAHASA MALAYSIA

  Komik santai akademik. Menyentuh topik-topik utama dalam pembelajaran bahasa Malaysia. Namun tidak melupakan unsur humor. Bergelak ketawa sambil belajar, tentu lebih mudah mengingat fakta!

  RM12.00
 • K34
  RM12.00

  JANGAN KURANG ADAB

  RM12.00
 • K35
  RM12.00

  JANGAN KURANG SABAR

  RM12.00
 • K36
  RM12.00

  JANGAN MALAS-MALAS

  RM12.00
 • K37
  RM12.00

  LAWAK DINOSAUR

  RM12.00

Kami gabungkan KOMIK dan NOVEL supaya anak yang suka komik boleh suka novel, anak yang suka novel boleh suka komik. Keduanya ada kebaikan yang hebat.

logo-nomik-500
 • K13
  RM12.00

  ROBOT TEMPUR

  Dua sahabat mengetepikan perselisihan pendapat untuk memenangi pertandingan reka cipta robot! Bacalah komik kelakar tetapi sarat mesej persahabatan. Pasti dapat mempertingkatkan penguasaan bahasa.

  RM12.00
 • K14
  RM12.00

  BOLA HERO

  Sering dibuli? Ikuti kisah dua sahabat yang bekerjasama menentang pembuli dengan kepintaran mereka! Mengangkat tema bola, komik ini amat sesuai buat mencetuskan minat membaca di kalangan kaki sukan.

  RM12.00
 • K15
  RM12.00

  CINTA SEMANIS IBU

  NOMIK (novel + komik) pertama yang berjaya menambat hati pembaca perempuan dengan kisah indah dan lucu bersama ibunda tercinta. Oh… banyak plot menyentuh hati. Jadi jangan lupa sediakan kotak tisu di sebelah ya!

  RM12.00
 • K16
  RM12.00

  ROHBOT 1

  Sejak kecil, Izzi dibuli kerana penakut. Namun pertemuan dengan robot kecil bernama Lote kini mengubah segalanya. Penakut hantu kini bergelar pemburu Rohbot! Ya, bukan roh. Bukan robot. Tetapi gabungan keduanya iaitu ROHBOT!

  RM12.00
 • K17
  RM12.00

  ROHBOT 2

  Gangguan melanda! Ada makhluk putih melompat-lompat dengan wajah yang gerun. Adakah itu pocong ataupun Pochobot? Kisah dendam robot terhadap sifat vandalisme manusia semakin berleluasa! Ilustrasi menarik, kisahnya terbaik!

  RM12.00
 • K18
  RM12.00

  ROHBOT 3

  Dua sahabat penangkap rohbot (roh + robot) bermasam muka. Misi habis tergendala. Kemusnahan berleluasa. Mampukah bekerjasama? Ini kisah persahabatan, pengajarannya… buang ego jauh-jauh wahai remaja sekalian!

  RM12.00
 • K20
  RM12.00

  TRANSFAMOUS: KEMUNCULAN ROBOT BARU

  Sebuah robot dibina bagi memudahkan tugasan sekolah. Namun apabila siap, robot itu mendatangkan 1001 masalah ketika cuba mendisiplinkan pelajar-pelajar sekolah. Budaya robot bertembung dengan manusia. Mesti baca!

  RM12.00
 • K21
  RM12.00

  RUNNING STAR: PENCARIAN BINTANG TERHEBAT

  Sebuah pertandingan ala-ala Running Man dibuat di Malaysia… habis kecoh semua remaja mahu menyertainya. Siapakah yang kental melepasi setiap halangan? Siapakah peserta STAR yang paling bersinar?

  RM12.00

Ada remaja cepat matang, ada yang lambat. Ada yang 10 tahun dah matang, ada yang matang umur 12 tahun. Novel remaja dewasa untuk remaja matang. Sesuai dari umur 11 tahun ke 17 tahun.

NOVEL REMAJA DEWASA

 • N001
  RM12.00

  AKU BERDOSA

  Pembunuh Berumur 12 Tahun

  Qodri si pesalah Juvana yang dituduh membunuh!  Buku ini menceritakan kisah penyesalan seumur hidup seorang remaja. Apakah nasib si pembunuh pintar ini?

  RM12.00
 • N002
  RM12.00

  MANGSA CINTA

  Pengedar Dadah Berumur 13 Tahun

  Nadrah berusia 13 tahun, dipotong tangan dan dipaksa mengemis. Inilah kisah cinta si ibu yang kehilangan anak bongsunya. Siapakah dalang penculikan sebenar?

  RM12.00
 • N003
  RM12.00

  TAHFIZ TERBAKAR

  Angkara Penagih Berumur 12 Tahun

  Novel yang mengalirkan air mata. Kisah benar Tahfiz terbakar meragut lebih 20 nyawa. Terbunuh rentung, akibat tindakan khianat budak samseng. Hayati novel penuh babak air mata ini…

  RM12.00
 • N004
  RM12.00

  DERITA SYANTIK

  Pencinta Psiko Berumur 16 Tahun

  Seorang ‘Instafamous’… akibat  terlalu angkuh di media sosial, Si Cantik dijumpai mati tragis! Kisah ini sarat pengajaran tentang batas-batas pergaulan lelaki dan perempuan.

  RM12.00
 • N005
  RM12.00

  BASIKAL LAJAK

  Pelumba Haram Berumur 15 Tahun

  Kisah benar Geng Basikal Lajak yang maut telah menarik perhatian seluruh rakyat Malaysia. Novel ini  memberi kesedaran tentang isu betapa pentingnya pengaruh rakan sebaya.

  RM12.00
 • N006
  RM12.00

  AKHIRNYA AKU MEMBUNUH

  Inilah novel yang ditulis dalam bentuk diari. Kisah sesalan di belakang jeriji besi. Akibat menurut dendam, si gadis manis telah membuat dosa yang besar sekali. Demi memuaskan hati… dia akhirnya turut menjerat sahabat-sahabat sejati.

  RM12.00
 • N007
  RM12.00

  AKHIRNYA AKU TERPENJARA

  Bacalah kisah diari kehidupan seorang anak derhaka yang mengejar duit tanpa restu ibu bapa. Akhirnya terseksa di neraka dunia, ditahan terpenjara di negara asing. Menekankan betapa restu ibu itu penting dalam setiap aspek kehidupan.

  RM12.00
 • N008
  RM12.00

  TRAVELOG TRAGIS NEW YORK

  Percutian Muiz, Safwan dan Ayu ke bandar New York bertukar tragedi apabila menemui objek yang disyaki ditinggalkan oleh pengganas. Novel berbentuk travelog ini sarat dengan info-info geografi tentang bumi Amerika.

  RM12.00
 • N009
  RM12.00

  TRAVELOG SERAM WASHINGTON

  Menempuh malam yang menakutkan di Washington setelah tersalah pilih hotel yang berpenunggu… di Amerika pun ada hantu? Ini kisah travelog penuh informasi lokasi-lokasi tempat percutian menarik di Amerika.

  RM12.00
 • N010
  RM12.00

  APRIL FOOL ASRAMA

  Tiga orang pelajar, mengenakan mangsa sempena April Fool. Nasib tidak baik, sesuatu yang buruk berlaku kepada mereka pula. Segala penyesalan tidak berguna kerana hukuman menanti di hujung cerita. Ingat, bergurau ada batasannya!

  RM12.00
 • N011
  RM12.00

  DENDAM ULAR SAKA

  Setiap kali dibuli… sisik ular mula tumbuh sebagai balasan dendam. Kisah keluarga yang membuat perjanjian dengan syaitan… akibatnya anak remaja menjadi mangsa. Penuh tauladan dan patuh syariah, diselit doa perubatan Islam juga.

  RM12.00
 • N042
  RM12.00

  BAHAYA PATUNG SYAITAN

  Kisah benar lima patung berpuaka yang popular di seluruh dunia. Sarat pengajaran berlandaskan ajaran Islam… adakah boleh menyimpan patung di rumah? Baca kisah ini dan dapatkan hukum agama yang disisipkan oleh Pencetus Ummah Dr. Taha.

  RM12.00
 • N043
  RM12.00

  BAHAYA SPIRIT OF THE COIN

  Awas! Ini bukan sekadar permainan tetapi mampu merosak akidah. Malah membawa musibah! Inilah lima kisah permainan dari tipu daya syaitan untuk menyesatkan keturunan Adam hingga akhir zaman. Remaja pasti menjauhi permainan ini selesai membacanya!

  RM12.00
 • N044
  RM12.00

  BAHAYA FANATIK KPOP

  Fenomena KPOP melanda! Memang digemari segenap lapisan usia. KPOP itu tidak salah. Tetapi terlalu memuja, itulah yang parah. Kisah-kisah fanatik remaja ini buat pengajaran, diambil dari kejadian sebenar peminat-peminat fanatik KPOP seluruh dunia!

  RM12.00
 • N045
  RM12.00

  BAHAYA CINTA SWEET SANGAT

  Bercinta sakan hingga derhaka kepada emak, ayah malahan Tuhan. Inspirasi lima kisah benar, menyesal bercinta lupa dunia hingga sanggup berkahwin pada usia muda! Akhirnya diri merana apabila akal fikiran dikuasai cinta.

  RM12.00

Don’t judge a book by its cover. Kulit buku dan judul buku untuk menarik perhatian anak-anak. Isi dalamnya kami jaga sesuai untuk bacaan anak puan.

NOVEL REMAJA DEWASA

 • N053
  RM12.00

  A ATAU MATI

  Pilihan diberi: Cemerlang peperiksaan dapat A atau mati? Sememangnya ini kisah thriller penuh debaran.  Diselit banyak nasihat-nasihat insani… agar manusia jadi lebih simpati dan empati. Bukan semata melihat keputusan akademik.

  RM12.00
 • N054
  RM12.00

  B UNTUK BUNUH

  Siapa sangka tawaran biasiswa membutakan niat dan mematikan hati?  Sehingga sanggup melakukan apa sahaja! Kawan menjadi lawan, diburu penuh kesumat. Ikuti siri Akademik Thriller penuh pengajaran!

  RM12.00
 • N056
  RM12.00

  D MACAM DAJAL

  Daus, Ajaque, Jojo, Amy dan Lebam digelar Senior Dajal. Membuli junior sesuka hati, mengerah tenaga tanpa simpati. Tanpa mereka sedari diri sendiri bakal menerima balasan yang perit dan menginsafkan betul-betul tatkala menghadapi SPM!

  RM12.00
 • N057
  RM12.00

  TAUBAT SI PEMBULI

  Seorang gadis pandai terlalu ditekan supaya belajar di rumah. Dibuli pula seorang pembuli di sekolah. Tekanan melampau membawa kepada peristiwa tragis. Novel ini mengingatkan kita agar prihatin kepada masalah emosi rakan-rakan sekitar.

  RM12.00
 • N058
  RM12.00

  TAUBAT GADIS BIADAB

  Biadab, sudah sebati dengan diri si gadis. Memuja pula meja usang supaya pandai dalam pelajaran. Terlewatkah bertaubat jika menyekutukan Tuhan? Novel ini mengingatkan kita tentang hakikat tauhid sebenar – hanya pada Tuhan tempat meminta!

  RM12.00
 • N072
  RM12.00

  5 KISAH CINTA PSIKO

  Remaja sering terpesona dengan CINTA. Cuma kenal di alam siber, tetapi sudah percaya? Oh, bahaya! Itulah yang disampaikan dalam buku ni, berhati-hati dengan jenayah siber. Menyesal nanti tidak berguna.

  RM12.00
 • N073
  RM12.00

  5 KISAH MISTIK DAN MISTERI

  Kisah peringatan, bahawa makhluk halus itu ada dalam bentuk jin dan syaitan. Manusia yang berpegang pada ajaran Tuhan… pasti tidak terpesong akidah Islam. Susuk, ramalan nombor ekor dan kepercayaan tahyul mesti dijauhkan!

  RM12.00
 • N136
  RM12.00

  GELODAK BUMI PALESTIN

  RM12.00
 • N137
  RM12.00

  SEDIHNYA BANGSA ROHINGYA

  RM12.00
 • N138
  RM12.00

  TERTINDASNYA BANGSA UYGHUR

  RM12.00
 • N139
  RM12.00

  PERMAINAN GELAP TRUTH OR DARE

  RM12.00

BUKU LUAR adalah buku yang TIDAK diterbitkan oleh syarikat BLINK tetapi kami telah menyaring dan memastikan kualiti kandungannya terjaga dan sesuai citarasa keluarga dan budaya masyarakat Malaysia.

TERBITAN LUAR

BUKU LUAR adalah buku yang TIDAK diterbitkan oleh syarikat BLINK tetapi kami telah menyaring dan memastikan kualiti kandungannya terjaga dan sesuai citarasa keluarga dan budaya masyarakat Malaysia.

 • L01
  RM10.00

  KOMIK GAZA 1

  RM10.00
 • L02
  RM10.00

  KOMIK GAZA 2

  RM10.00
 • L03
  RM10.00

  KOMIK GAZA 3

  RM10.00
 • L04
  RM10.00

  KOMIK GAZA 4

  RM10.00
 • L05
  RM10.00

  KOMIK GAZA 5

  RM10.00
 • L06
  RM18.00

  7 HARI INGAT BACAAN DALAM SOLAT

  RM18.00
 • L07
  RM18.00

  MUDAH INGAT MAKNA SURAH

  RM18.00
 • L08
  RM22.00

  BANGKIT RASA DALAM SOLAT

  RM22.00
 • L11
  RM14.90

  TIP BELAJAR SAAT AKHIR

  RM14.90
 • L12
  RM18.00

  TEKNIK MEMORI SMART STUDY

  RM18.00
 • L13
  RM10.00

  AURA BOY

  RM10.00
 • L14
  RM10.00

  GOODBYE AVENGERS, HELLO BUMBLEBEE

  RM10.00
 • L15
  RM10.00

  HERO EKSPRESS

  RM10.00
 • L16
  RM30.00

  SUKAR TAPI SUKSES

  RM30.00
 • L17
  RM19.90

  NABI MUSA A.S VS FIRAUN YANG ZALIM

  RM19.90
 • L20
  RM19.00

  JADE

  RM19.00
 • L21
  RM25.00

  PELUKIS JALANAN

  RM25.00
 • L22
  RM30.00

  ARKITEK JALANAN

  RM30.00
 • L23
  RM33.00

  IMPIAN JALANAN

  RM33.00
 • L24
  RM33.00

  SIGNATURE JALANAN

  RM33.00
 • L25
  RM30.00

  EMPAYAR

  RM30.00
 • L26
  RM30.00

  EMPAYAR 2

  RM30.00
 • L27
  RM30.00

  SELAMAT TINGGAL PURNAMA: STRAIN PERTAMA

  RM30.00
 • L28
  RM30.00

  SELAMAT TINGGAL PURNAMA: STRAIN KEDUA

  RM30.00
 • L29
  RM10.00

  BESTNYA DOA

  RM10.00
 • L30
  RM10.00

  BESTNYA SOLAT

  RM10.00
 • L97
  RM10.00

  BESTNYA PUASA

  RM10.00
 • S28
  RM30.00

  KOMBO FATEH

  RM30.00
 • L31
  RM10.00

  KOMIK GAZA 6

  RM10.00
 • S14
  RM70.00

  PAKEJ KEMBARA MAHSYAR

  RM70.00
 • L32
  RM12.90

  AKU,KAU & BOLA: PIALA DUNIA

  RM12.90
 • L33
  RM6.90

  AKU,KAU & BOLA: SEPARUH MASA KEDUA

  RM6.90
 • L34
  RM6.90

  AKU,KAU & CINTA: CINTA K-POP

  RM6.90
 • L35
  RM9.90

  AKU,KAU & CINTA: TIGA DIMENSI

  RM9.90
 • L36
  RM7.90

  AKU,KAU & HANTU

  RM7.90
 • L37
  RM9.90

  AKU,KAU & ROBOT

  RM9.90
 • L38
  RM7.90

  AKU,KAU & SUPERHERO

  RM7.90
 • L40
  RM9.90

  BUDAK KOMBO

  RM9.90
 • L41
  RM9.90

  BUDAK KOMIK

  RM9.90
 • L42
  RM7.90

  CUN 1

  RM7.90
 • L44
  RM7.90

  DUNIA KARTUN: LAWAK GADIS KOMIK

  RM7.90
 • L45
  RM8.90

  HANTU KOMIK

  RM8.90
 • L46
  RM8.90

  LAWAK BUDIN JR.

  RM8.90
 • L47
  RM6.90

  LAWAK ORANG BUJANG

  RM6.90
 • L48
  RM8.90

  LIGA ROBOT

  RM8.90
 • L49
  RM13.00

  MISI KIRA 1: PERTANDINGAN MATEMATIK

  RM13.00
 • L50
  RM13.00

  MISI KIRA 2: CABARAN INFINITI

  RM13.00
 • L52
  RM9.90

  ROBOWAJA: KUASA SAGA MERAH

  RM9.90
 • L53
  RM6.90

  SHOOTZ!: CABARAN SEORANG JAGUH

  RM6.90
 • L54
  RM6.90

  SHOOTZ!: KELAHIRAN SEMULA SEORANG JAGUH

  RM6.90
 • L55
  RM6.90

  SHOOTZ!: PERLAWANAN BERMULA

  RM6.90
 • L56
  RM9.90

  SS10: GERGASI PADANG BOLA

  RM9.90
 • L57
  RM9.90

  SS10: JALAN TERUS

  RM9.90
 • L58
  RM9.90

  SS10: KUASA LUAR BIASA

  RM9.90
 • L59
  RM9.90

  SS10: MEMBURU IMPIAN

  RM9.90
 • L60
  RM9.90

  SS10: PANTANG MENYERAH KALAH

  RM9.90
 • L61
  RM9.90

  SS10: SIAPA HEBAT?

  RM9.90
 • L62
  RM6.90

  SUPER SAFEE: KELAHIRAN BINTANG

  RM6.90
 • L63
  RM8.90

  SUPER SAFEE: LANGKAH BARU

  RM8.90
 • L64
  RM8.90

  SUPER SAFEE: TERUS BERLARI

  RM8.90
 • L65
  RM10.00

  AKU, KAU & MALAYSIA

  RM10.00
 • L66
  RM12.00

  TEMPUR NOMBOR

  RM12.00
 • L68
  RM25.00

  DARI DENAI KAMPUNG KE PENTAS DAKWAH

  RM25.00
 • L72
  RM25.00

  Q&A BERSAMA USTAZ KAZIM ELIAS

  RM25.00
 • L75
  RM19.00

  XPDC HAJI

  RM19.00
 • L83
  RM7.00

  MY LITTLE WORLD - FUN WITH CLAY

  RM7.00
 • L84
  RM7.00

  RHYTHM SERIES: BABY BUTTERFLY THAT DANCES

  RM7.00
 • L85
  RM7.00

  RHYTHM SERIES: BABY ELEPHANT THAT WANTS TO FLY

  RM7.00
 • L86
  RM7.00

  RHYTHM SERIES: BLUE WHALE THAT IS TOUCHED

  RM7.00
 • L87
  RM7.00

  RHYTHM SERIES: FIREFLY THAT GETS LOST

  RM7.00
 • L88
  RM7.00

  RHYTHM SERIES: GREEN FROG THAT JUMPS

  RM7.00
 • L90
  RM35.00

  30 HARI KHATAM BACAAN TERJEMAHAN AL-QURAN UNTUK ORANG AWAM

  RM35.00
 • L91
  RM35.00

  SOLUSI DARI LANGIT

  RM35.00
 • L92
  RM50.00

  MERA NAM HAI SAMHAN

  RM50.00
 • L93
  RM45.00

  99 Great Ways To Be Wonderful Muslimah

  RM45.00
 • L94
  RM35.00

  1000 Tip Menjadi Muslimah Bahagia di Dunia dan Akhirat

  RM35.00
 • L95
  RM35.00

  Hijrah Muslimah Milenial

  RM35.00
 • L96
  RM30.00

  Zikir dan Doa Muslimah Solehah

  RM30.00
 • S27
  RM150.00

  Set 100% Muslimah

  RM150.00
 • L99
  RM19.00

  500 SOALAN OBJEKTIF ASAS MATEMATIK

  RM19.00
 • L100
  RM19.00

  SOALAN INTENSIF ASAS MATEMATIK

  RM19.00
 • L101
  RM35.00

  ASAS MATEMATIK - SIRI 1

  RM35.00
 • L102
  RM39.00

  ASAS MATEMATIK - SIRI 2

  RM39.00
 • S29
  RM84.00

  KOMBO JOM BACA JOM TULIS

  RM84.00
 • S30
  RM70.00

  KOMBO LETS READ LETS WRITE

  RM70.00
 • S31
  RM39.00

  STARTER KIT MELUKIS

  RM39.00
 • S32
  RM49.00

  KOMBO ADIK BIJAK

  RM49.00
 • S33
  RM25.00

  PAKEJ SERONOKNYA RAMADAN SI CILIK

  RM25.00
 • L105
  RM23.00

  HIKAYAT BUDAK UNIVERSITI

  RM23.00
 • L106
  RM20.00

  HIKAYAT BUDAK PHD

  RM20.00
 • L107
  RM50.00

  DI SEBALIK 114 NAMA-NAMA SURAH

  RM50.00
 • L108
  RM10.00

  KOMIK ASIL

  RM10.00
 • L109
  RM30.00

  KAPAL TERAKHIR DI DUNIA 1

  RM30.00
 • L110
  RM30.00

  KAPAL TERAKHIR DI DUNIA 2

  RM30.00
 • L111
  RM25.00

  SI SABARIAH

  RM25.00
 • L112
  RM25.00

  FALSAFAH SYAITAN

  RM25.00
 • L113
  RM25.00

  4 BULAN DI AMERIKA JILID 1

  RM25.00
 • L114
  RM25.00

  4 BULAN DI AMERIKA JILID 2

  RM25.00
 • L115
  RM25.00

  TERUSIR

  RM25.00
 • L116
  RM35.00

  MA OON RIZAL

  RM35.00
 • L117
  RM28.00

  BE ESHEME ELOHIM

  RM28.00
 • L118
  RM35.00

  PERJALANAN TERAKHIR BUYA HAMKA

  RM35.00
 • L119
  RM30.00

  DI TEPI SUNGAI DAJLAH

  RM30.00
 • L121
  RM25.00

  NOKTAH TERJAHIT

  RM25.00
 • L123
  RM28.00

  GURU AINI

  RM28.00
 • L124
  RM35.00

  IMAM MALIK

  RM35.00
 • L125
  RM35.00

  IMAM AHMAD BIN HANBAL

  RM35.00
 • L126
  RM36.00

  ABU BAKAR AS-SIDDIQ (PAK LATIP)

  RM36.00
 • L127
  RM36.00

  UMAR AL-KHATTAB (PAK LATIP)

  RM36.00
 • L129
  RM35.00

  PERANG BADAR

  RM35.00
 • L131
  RM35.00

  PERANG UHUD

  RM35.00
 • L132
  RM35.00

  PERANG KHAIBAR

  RM35.00
 • L133
  RM24.00

  PERANG MU'TAH

  RM24.00
 • L134
  RM12.00

  PERANG HUNAIN

  RM12.00
 • L135
  RM24.00

  PERANG YARMUK

  RM24.00
 • L136
  RM40.00

  RECEP TAYYIP ERDOGAN

  RM40.00
 • L137
  RM35.00

  SAYYID QUTB

  RM35.00
 • L138
  RM25.00

  ABU JAHAL

  RM25.00
 • L139
  RM25.00

  PENDETA ZA'BA

  RM25.00
 • L141
  RM33.00

  10 SAHABAT DIJAMIN SYURGA

  RM33.00
 • L142
  RM28.00

  ABU HURAIRAH

  RM28.00
 • L143
  RM30.00

  FATIMAH AZ ZAHRA

  RM30.00
 • L144
  RM30.00

  NUSAIBAH

  RM30.00
 • L145
  RM30.00

  KAPAL TERAKHIR DI DUNIA 3

  RM30.00
 • L146
  RM25.00

  DIY HAFAZ AL-QURAN DI RUMAH

  RM25.00
 • L147
  RM30.00

  ABU NAWAS

  RM30.00
 • L148
  RM30.00

  KHADIJAH ISTERI RASULULLAH

  RM30.00
 • L149
  RM35.00

  KHALID AL WALID

  RM35.00
 • L150
  RM30.00

  TARIQ BIN ZIYAD

  RM30.00
 • L152
  RM19.90

  SCIENCE UP! GEMPA BUMI DAN GUNUNG BERAPI

  RM19.90
 • L153
  RM19.90

  SCIENCE UP! LAUT

  RM19.90
 • L154
  RM21.90

  KOMIK PENDIDIKAN BRITANNICA : AIR

  RM21.90
 • L155
  RM21.90

  KOMIK PENDIDIKAN BRITANNICA : CAHAYA DAN BUNYI

  RM21.90
 • L158
  RM21.90

  KOMIK PENDIDIKAN BRITANNICA : HAIWAN DOMESTIK

  RM21.90
 • L159
  RM21.90

  KOMIK PENDIDIKAN BRITANNICA : MAMALIA

  RM21.90
 • L160
  RM21.90

  KOMIK PENDIDIKAN BRITANNICA : KENDERAAN

  RM21.90
 • L161
  RM21.90

  KOMIK PENDIDIKAN BRITANNICA : PENEMUAN DAN PENCIPTAAN

  RM21.90
 • L162
  RM21.90

  KOMIK PENDIDIKAN BRITANNICA : WARISAN DUNIA

  RM21.90
 • L163
  RM21.90

  KOMIK PENDIDIKAN BRITANNICA : TUBUH BADAN MANUSIA

  RM21.90
 • L164
  RM15.00

  KOMIK GAZA 7

  RM15.00
 • L165
  RM29.00

  RAJA & PEMERINTAH AGUNG DALAM DUNIA ISLAM

  RM29.00
 • L166
  RM20.00

  FITNAH AKHIR ZAMAN

  RM20.00
 • L167
  RM10.00

  400 ADAB KOMUNIKASI DI MEDIA SOSIAL

  RM10.00
 • L168
  RM20.00

  ISTERI BUKAN BIBIK

  RM20.00
 • L169
  RM12.00

  KOMIK M: ULTRA QALIF: JEBAT

  RM12.00
 • L170
  RM10.00

  KOMIK M: ULTRA QALIF X SILAT BOY

  RM10.00
 • L171
  RM8.00

  KOMIK M: ULTRA QALIF X BABAP BOY

  RM8.00
 • L172
  RM10.00

  KOMIK M: ULTRA QALIF X ADIWIRA #2 : MANIPULASI KUASA

  RM10.00